Svenska hollywoodfruar

Såg ni programmet Svenska hollywoodfruar på tv3 i går? Ja vad ska man säga, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har inte massor med miljoner, drivor med smycken eller dyra bilar. Men jag behöver inte heller vara ”tipp topp” jämt, uppröra mig över hur parfymflaskorna står eller spekulera om att barnflickan är avundssjuk. Det kanske inte är så dumt att se dom som har det "verkligt bra" för att förstå hur bra man har det.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Alltsa... jag ser ju aldrig TV men jag läser tidningar...

I detta "hollywoodfruprogram" verkar det som om kvinnorna som "spelar med" far jäkligt bra betalt utan att använda vissa vitala delar i huvudregionen. Läste i nan tidning om ett par idiotiska uttalanden av nan svenska som tydligen är gift med nan stenrik amerikan... jag tror fortfarande att det är nan typ av skämt, det kan ju inte va sant att en modern kvinna tänker sa...att hon bara är till för att behaga och att "gubben" ska dra in pengarna... eller?

Ja det vart lang det här men nu har jag inte tid mer, det är sent och maken ropar att han vill lägga sig sa jag maste nog göra mig vacker nu;-)

2009-09-16 @ 22:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Luleå
Detaljerad prognos