HyacintJag tycker nog att hyacinter nästan luktar lite för starkt. Men dom är fina i alla fall. Fler macrobilder hittar ni HÄR.


Tjugofjärde decemberÖnskar er alla en härlig jul i gott sälskap och med mycke skratt. Nu tar jag julledigt i några dagar.


Tjugotredje decemberFler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Macro loversNy utmaning på tisdagar, macro lovers, en macrobild varje tisdag. Fler bidrag hittar ni HÄR.


Tjugoandra decemberI dag har jag provat min nya kakform, det blev en saffranssockerkaka. Fler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Tjugoförsta decemberPumlorna i granen har vi redan sett i den sjunde luckan. I dag får vi se hela julgranen.. nästan.. Fler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Tjugonde decemberFler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Nittonde decemberFler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Artonde decemberI dag kunde jag ta en liten promenad medans det fortfarande var lite ljust ute, och det var skönt. Fler kalenderbilder hittar ni HÄR.


Sjuttonde decemberLite vinter från förra året. Fler kalenderbilder hittar ni HÄR.

Sextonde decemberVarför vara ute i god tid om man kan göra något med stress i sista minuten? Nu ligger dom på lådan i alla fall.

Fler julfoton hittar ni HÄR.


Då var det gjort

Pressenterade mitt examensarbete i går. Jag var sjukt nervös några minuter innan, men det flöt på bra och ingen blödde och ingen grät när det var färdigt. Nu känns det väldigt bra och jag kan verkligen se slutet av plugget och början på något annat som förhoppningsvis är minst lika roligt.


Femtonde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Fjortonde decemberJulkort. Det är så roligt varje gång det dimper ner en julhälsning i brevlådan. Trevligt att ha dom på kylskåpet långt in på det nya året och kul att kolla på korten som kommit tidigare år. Fler julfoton hittar ni HÄR.


Trettonde decemberEgentligen skulle det ju ha passat bra med en lite luciafirande, men jag har haft väldigt mycket att göra i dag så det blir lite julmys framför öppenspisen i stället. Fler julfoton hittar ni HÄR.


Tolfte december

För den som har känningar i Bayern är rökargubben lika självklar som skinkan i juletid. Fler julfoton hittar ni HÄR.


Elfte decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Röd, grön och guldFredagsfärgerna i dag är röd, grön och guld. Fler bidrag hittar ni HÄR.


VittVitt är temat på torsdagsfoto i dag. Eftersom den snö vi hade har regnat bort fick det bli en blomma istället. Fler bidrag hittar ni HÄR.


Tionde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Nionde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Åttonde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Sjunde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Triss i trissTemat för veckans fototriss är triss i varje bild. Klicka HÄR för att se fler bidrag på temat.

Sjätte decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

BlommorDet är ingen hemlighet att jag gillar att fotografera blommor. Så när jag fått en vacker blomma måste den givetvis förevigas!


Femte decemberNu ska det kokas glögg. Fler julfoton hittar ni HÄR.

Fjärde decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

RöttI dag är temat rött på torsdagsfoto. Fler röda bilder hittar ni HÄR.

Tredje decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

Andra decemberFler julfoton hittar ni HÄR.

SpeglingTemat för veckans tisdagstema är spegling. Fler bidrag hittar ni HÄR.


Första decemberNya pepparkaksformar och jag är redo för ett nytt pepparkaksbak. Dom förra räckte ju inte så länge.. Fler julfoton hittar ni HÄR.


No more Hollo!

Då var tiden som hollo över. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Men som dagen har börjat väljer jag nog att skratta. Inget fika på sängen i morse men väl uppvaktning och ett litet paket från gubben. Gissa om jag blev glad när jag nyvaken öppnade det och hittade ett batterigrepp!

Nu vill jag mest åka hem och testa den och så vet jag att det finns en present till. Behöver jag säga att jag är sjukt nyfiken?


RSS 2.0
Luleå
Detaljerad prognos